89% Bitcoin-osoitteista on voittoa tavoittelevia, ketjussa olevia tietoja

Selvä enemmistö Bitcoin-osoitteista on voittoa, ketjun sisäiset tiedot osoittavat

Vastuuvapauslauseke: Tässä esitetty mielipide ei ole sijoitusneuvonta – se tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Se ei välttämättä vastaa U.Todayn mielipidettä. Jokainen sijoitus ja kaikki kaupankäynnit sisältävät riskin, joten sinun tulee aina tehdä oma tutkimuksesi ennen päätösten tekemistä. Emme suosittele sijoittamaan rahaa, jolla ei ole varaa menettää.

Sisällys

Sekamerkki: miksi tietoja voidaan analysoida sekä negatiivisina että positiivisina tekijöinä
Bitcoinin myyntipaine yksityissijoittajilta melko alhainen, toistaiseksi

Blockchain-analyysiyrityksen sisäisen lukon tietojen mukaan 89,28% Bitcoin-osoitteista on tällä hetkellä voittoa.

Ketjun tiedot osoittavat, että Bitcoin-lohkoketjuverkossa on 31,94 miljoonaa osoitetta, joiden saldo on. Tämä tarkoittaa, että yhteensä 28,5 miljoonaa Bitcoin-osoitetta on voittoa, kun BTC-hinta on yli 11 000 dollaria.

  • Bitcoin-osoitteet yhteensä
  • Bitcoin-osoitteet yhteensä. Lähde: sisäosa
  • Sekamerkki: miksi tietoja voidaan analysoida sekä negatiivisina että positiivisina tekijöinä

Intotheblockin analyytikot ehdottivat, että luku on positiivinen tekijä Bitcoinin keskipitkällä aikavälillä.

Koska valtaosa Bitcoinin haltijoista on voittoa, se voi viitata siihen, että nykyinen Bitcoinin hintakierto on optimistinen.

„Nyt on 31,94 miljoonaa osoitetta, joiden saldo on $ BTC. Vuoden 2020 aikana osoitteiden määrä, joiden saldo BTC: ssä on kasvanut 11,9%. Ja näistä 31,94 miljoonasta osoitteesta 89,28% hyötyy asemastaan ​​tai „rahassa“ Bitcoinilla on vahva pohja „, analyytikot sanoivat.

Tiedot voivat myös osoittaa, että Bitcoinin hinta on noussut huomattavasti viimeisten seitsemän kuukauden aikana siihen pisteeseen, jossa suurin osa ostajista on nyt positiivinen.

Mutta voisi analysoida tietoja mahdollisesti negatiivisena tilastona, koska se tarkoittaa, että ostajat voivat haluta myydä BTC: tä.

Valaat odottavat myyntinsä usein, kunnes heidän asemansa on joko kannattava tai voittoa tavoitteleva. Jos BTC putoaa merkintöjensä alle, heillä on tapana odottaa, kunnes BTC toipuu.

Sen sijaan yksityissijoittajilla ei yleensä ole erityistä mallia Bitcoinin myynnissä tai ostamisessa. Tästä syystä äärimmäisen epävarmojen aikojen aikana on usein kapitulaatiovaiheita.

Esimerkiksi 13. maaliskuuta Bitcoinin hinta kaatui alle 3600 dollarin. Suurin osa myyntipaineesta johtui futuuripörssien, kuten BitMEX, selvitystilojen kaskadista. Valaat käyttävät futuuripörssejä, mutta monet yksityissijoittajat käyttävät myös BitMEX-alustoja.

Silti on vahva mahdollisuus, että yksityissijoittajat voidaan pakottaa myymään BTC, kun ne ovat voittoa.

On monia sijoittajia, jotka ovat kertyneet $ 3000: sta $ 11,000: iin maaliskuun jälkeen. Voidaanko se johtaa voittoa koskevaan takaisinvetoon, on epävarmaa.
Bitcoinin myyntipaine yksityissijoittajilta melko alhainen, toistaiseksi

Lähitulevaisuudessa ketjutiedot viittaavat siihen, että yksityissijoittajat eivät todennäköisesti siirry nopeasti myymään Bitcoin-omistustaan.

Bitcoin-valuuttavarannot ovat laskeneet jatkuvasti, ja myös futuurimarkkinoiden avoin kiinnostus on pysynyt paikallaan.

Kaksi avainlukua tukevat analyytikoiden väitettä, jonka mukaan BTC: n kertymisvaihe on vahvempi viimeisellä neljänneksellä.

Bitcoin nousee korkeimmalle tasolle syyskuun alusta lähtien
Bitcoin nousee yli 11 500 dollarin yläpuolelle ensimmäistä kertaa syyskuun kaatumisen jälkeen

Bitcoin, markkina-arvoltaan suurin salausvaluutta, nousi Bitstamp-pörssissä 11547 dollariin kello 13.45 UTC saavuttaen korkeimman tason 2. syyskuuta lähtien.

BTC

Aiheeseen liittyvä Ethereum pitää hakemisen Bitcoinin hallitsevuudessa, kun ETH / BTC-osuudet ovat korkeimmat vuoden 2019 alusta
Liittyvät
Ethereum pitää hakemisen Bitcoinin hallitsevassa asemassa, kun ETH / BTC-osuudet ovat korkeimmat vuoden 2019 alusta

Aiemmin tänään, BTC laski niin alhaiseksi kuin 11175 dollaria, promp