Bitcoin lagret på børsene faller til to års lav

Bitcoin-saldiene på alle større kryptobørser har falt til sitt laveste punkt siden august 2018.

Den totale mengden Bitcoin på alle børser har falt til to års laveste.
Dette beløpet har gått ned det meste av 2020.
I løpet av det siste døgnet tok Bitcoins oksekjøring som så prisen nesten en heltidshøyde, en slutt.
Bitcoin-saldoen på alle større krypto-børser har falt til nivåer som ikke har blitt sett siden august 2018 – og nådde et lavt nivå på 27 måneder – som bemerket av markedsinnsiktplattformen Ufoldet. Nåværende saldo på børser er 2,3 millioner Bitcoin, ifølge data fra Glassnode.

Bitcoin
Den totale mengden Bitcoin på børser. Bilde. Glassnode
Den totale mengden Bitcoin på alle børser har økt jevnlig siden 2014. Den flyttet fra rundt 350 000 Bitcoin til i underkant av 3 millioner i januar i år, en økning på over 750%.

Fra det tidspunktet begynte det å avta. I august falt den totale mengden Bitcoin på børser til 2,6 millioner. Denne uken er tallet helt ned til 2,3 millioner. Dette representerer en samlet nedgang på 23% – et betydelig beløp.

Da saldoen på børsene falt, fungerte Bitcoins pris bra. Mens den i utgangspunktet falt ned til $ 4000 (da aksjemarkedet krasjet), kom den snart tilbake og beveget seg over $ 10.000-markeringen for den lengste løpeturen i historien.

Kjøp Bitcoin

Da valutabalansen fortsatte å synke, steg Bitcoins pris ytterligere – og fortsatte å se et løp opp til $ 19.500.

Det kan eller ikke være et årsakssammenheng mellom de to, men de ser ut til å være noe beslektede.

Bitcoin
Hva forårsaket smeltingen av Bitcoin Market?
Bitcoin-markedet krasjet over natten, med at prisen på Bitcoin falt med 11% det siste døgnet. I løpet av de siste månedene har Bitcoin-markedet vært på et stort bull run. Bitcoins pris …

I løpet av det siste døgnet har imidlertid prisen på Bitcoin falt betydelig. Det har falt fra $ 19,299 til $ 17,266 — en faktor som kan påvirke mengden Bitcoin som går til og fra børser.