Bitcoin-luotonannon aloittaminen estää 50 miljoonaa dollaria uutta rahoitusta

BlockFi on onnistunut houkuttelemaan uutta rahoitusta sijoittajilta. Tällä hetkellä BlockFi: lla on lainausalustallaan 1,5 miljardia dollaria salaustekijän omaisuutta ja se tuottaa hiukan alle 10 miljoonaa dollaria kuukaudessa.

New Yorkissa Bitcoin lainayritys, BlockFi ilmoitti20. elokuuta, että se on kerännyt 50 miljoonaa dollaria uudessa rahoituskierroksessa, jota johtaa Anthony Pomplianon Morgan Creek Digital. Rahoituskierroksella nähtiin myös muita osallistuvia sijoittajia, kuten Valar Venture, joka johti BlockFi: n A- ja B-sarjan kierroksia, sekä CMT Digital, Castle Island Ventures, Winklevoss Capital, SCB 10X, Avon Ventures, HashKey.

Tällä rahoituskierroksella BlockFi on osoittanut sijoittajille salaustekniikan myöntämisen vihreän puolen ja kasvunäkymänsä, koska se on tuottanut yli kymmenkertaisia ​​tuloja viime vuonna

Tämän uuden rahoituskierroksen johtajaAnthony Pomplianotulee liittymään BlockFi: n hallitukseen investoinnin seurauksena. Pomp, kuten hänet tunnetaan yleisesti, on johtanut varainhoitoyhtiönsä, Morgan Creekin, osallistumaan kaikkiin kolmeen Bitcoin Evolution rahoituskierrokseen viimeisen 12 kuukauden aikana, mukaan lukien 18 miljoonan dollarinSarja A kierros elokuussa 2019 ja 30 miljoonan dollarin B-sarjan kierros helmikuussa 2020.

”BlockFi-alusta tarjoaa sijoittajille vertaansa vailla olevia ominaisuuksia digitaalisen omaisuuden ekosysteemissä. Olemme innostuneita tukemaan tätä maailmanluokan joukkuetta, kun he jatkavat uusien tuotteiden lisäämistä ja laajentuvat osa-alueille, jotka häiritsevät perinteistä rahoitusta ”, Anthony Pompliano sanoi.

Kuten raportoituCoindeskin mukaan BlockFi: lla on tällä hetkellä 1,5 miljardia dollaria salausvaroja lainausympäristössään ja se tuottaa hiukan alle 10 miljoonaa dollaria kuukaudessa. Toimitusjohtaja Zac Prince paljasti tämän haastattelussa. Hän sanoi, että BlockFi yrittää edelleen lisätä henkilöstöä ja pitää oman pääoman vakaana laajentuakseen nopeasti maantieteellisesti. Suunnitelmat yhdessä BlockFi: n muiden ideoiden kanssa hyötyvät tästä kassaannosta

Luottokortti luotonannon tehostamiseen BlockFi: llä

Kryptolainausalustojen leviämisen myötä maailmanlaajuisesti poikkeuksellisen lisäarvoa tarjoavan palvelun, joka näistä startup-yrityksistä on edelläkävijä, tulee mennä pitkälle kaivamalla syvempi markkinarako tällaiselle käynnistykselle. Tämän jälkeen BlockFi: n toimitusjohtaja Prince odottaa saavansa markkinoille ensimmäiset Bitcoin-palkintokortit vuoden loppuun mennessä ja julkisemman käyttöönoton ensi vuoden alussa.

„Sinun on työskenneltävä melko monen kumppanin kanssa luottokortin saattamiseksi markkinoille“, hän sanoi ja lisäsi, että „jotkut heistä eivät ole todella hoitaneet siirtymistä täysin toimistostaan ​​täysin etäiseen niin sujuvasti kuin yritykset pitävät BlockFi on ”, johtuen globaalista COVID-19-tilanteesta

Askeleet COVID-19-pandemian aikana

Suurimmalle osalle yrityksiä, jotka saivat syvän iskun COVID-19-kuormatun ensimmäisen vuosipuoliskon aikana, BlockFi on osoittanut syvää joustavuutta, koska se on parantanut taseensa saman ajanjakson aikana.

Yhtiö totesi, että sen rahoitettujen tilien kokonaismäärä oli 7 000 heinäkuussa, mikä on uusi virstanpylväs sen perustamisesta lähtien vuonna 2018. Kommentoidessaan yrityksen edistymistä digitaalisessa ekosfäärissä, Prince totesi seuraavaa:

„Viimeiset 12 kuukautta BlockFi: lla ovat olleet vain hämmästyttäviä, ja jos sellaisia ​​on, se on osoitus bitcoinien ja muiden digitaalisten hyödykkeiden pysyvyydestä.“

BlockFi: n liittoutumien kanssa sekä nykyisten että vanhojen kumppaneidensa kanssa kilpailukykyiset tarjoukset ja ehdotetun suunnitelman mukaan yritys odottaa ylittävän tikkaat kryptolainausrakoilla eteenpäin.