MicroStrategy CEO adresserer FUD over skatteproblemer for Bitcoin-investorer

MicroStrategys Michael Saylor afgav for nylig bullish udtalelser om Bitcoin i et nylig interview. Mens han gentog aktivets personlige forvaringsfunktioner, hævdede administrerende direktør, at selvom nogen „holder en pistol mod dit hoved“, kan ingen, inklusive skattemyndigheder, „tage Bitcoin væk fra dig.“ Saylor, der engang afslørede sine personlige Bitcoin-beholdninger tilføjede:

Du kan bede alle om at gå f *** selv

Du kan sætte den i dit hoved, huske frickin-tasten, højre, og den er her. Og så er det klassiske Bitcoiner-svar, åh, ja min Bitcoin, jeg mistede det i en sejladsulykke …

Bitcoin maksimalisten leder en af ​​de største institutionelle investorer i det digitale aktiv. Ifølge Bitcoin Treasuries besidder MicroStrategy 70.784 mønter til en værdi af over 1,13 milliarder dollars i sin skatkammerreserve. Han hævdede nu, at uanset hvordan tilsynsmyndigheder, såsom skattemyndigheder, nærmer sig Bitcoin, ville aktivet altid værdsætte.

Hvis Bitcoin er [en] bedre værdi af værdier end obligationer, aktier, fast ejendom, guld, sølv og derivater og enhver smag af kontanter, så er der ingen grund til, at det ikke skulle absorbere $ 100 billioner monetær energi, uanset hvad hvis du anvender alle reglerne på det …

Saylor antydede også, at hvis han ikke kunne klare sin skattebyrde, ville han hellere sige, at han mistede adgangen til sin bedrift:

Ved slutningen af ​​dagen, hvis du skubber mig for langt, mistede jeg det, det er væk, undskyld. Beskat det

Selv før præsident Joe Biden begyndte sin periode, havde FUD over skatteforhøjelser for Bitcoin grebet investorer i rummet. Desuden mener Saylor, at „regulerende FUD“ i løbet af det næste årti ville være den mest „logiske udfordring“ for investorer i kryptosamfundet, men at FUD ikke ville påvirke Bitcoins værdibeskrivelse.

Byens valg af SEC-formand, Gary Gensler, blev set som et positivt træk blandt kryptoentusiaster. Gensler, tidligere formand for CFTC (Commodity Futures Trading Commission), er kendt som nogen, der “ dybt forstået “ krypto og „stærkt støttet“ Bitcoin i årevis.

Imidlertid har embedsmænd opfordret til global regulering til overvågning af aktivet. For nylig mente Janet Yellen, Bidens valg af finansminister, at kryptokurver hovedsageligt bruges til ulovlig finansiering. Hun ønskede også at undersøge måder at begrænse deres anvendelse for at forhindre hvidvask af penge gennem Bitcoin-brug.